Tuotenumero 9122015

ROLLS MX153

MX153, kompakti kahdella mikrofonikanavalla (XLR) ja kolmella linjatasoisella stereo kanavalla (RCA) varustettu pikkumikseri. RCA ulostulo.

€209,00/kpl

MX153 on puolen räkkileveyden pikkumikseri, kahdella mikrofonikanavalla (XLR) ja kolmella linjatasoisella stereo kanavalla (RCA) varustettu pikkumikseri. Näppärä pieni Mikseri esimerkiksi ravintolaan tai vastaavaan tilaan jossa tarvitaan taustamusiikin lisäksi myös mikrofonia.

Kummassakin mikrofonikanavassa (XLR-liittimet) on oma tasonsäätö sekä tonesäätö. RCA tuloissa 1 ja 2 on omat tason säädöt sekä yhteiset sävynsäädöt (Bass ja Treble). 3 sisääntulo on takana olevien RCA liittimien kanssa rinnakkainen etupaneelissa olevan 3,5mm stereo liittimen kanssa ja siinä on vain tasonsäätö.

Laitteen ulostulo on RCA liittimillä. Mukaan kuuluu 12VDC virtalähde (Rolls PS27). Takana olevilla kuudella DIP kytkimellä määritellään laitteen toiminta. Kahdella ensimmäisellä voidaan kytketä phantom jännite (12V) mikrofonituloon kondensaattorimikrofonia varten. Kolmas kytkin kytkee kolmannesta liitimestä tulevan signaalin monoksi ja seuraava kytkin kytkee koko laitteen monoksi. Seuraava kytkin antaa kolmos tulolle prioriteetin jolloin muut sisäänmenot vaimennetaan.

Viimeinen kytkin antaa mikrofonille 1 prioriteetin jolloin mikrofoni 1 liittimeen tuleva signaali vaimentaa 2 mikrofonin sekä sisääntulot 1 ja 2.

  • Kaksi mikrfonituloa kytkettävällä phantom jännitteellä (12V).
  • Mikrofoneissa joko Treble tai Bass leikkuri.
  • Kolme stereotuloa.
  • Bass ja Treble säädöt kanaville 1 & 2.
  • Signaalin vaimennus (ducking) mikrofonilla 1 & kanavalla 3
  • Mono tai Stereo valittavissa kytkimellä.
  • Käyttää 12VDC jännitettä joten helppo asentaa autoihin, veneisiin yms.