Tuotenumero 1312010

sE Electronics X1-A

X1 A laajakalvoinen kondensaattorimikki - huippuluokan ominaisuudet ja äänenlaatu kohtuullisessa hintaluokassa.

€99,00/kpl

Laulusta akustisiin instrumentteihin, sähkökitaraan ja perkussioihin – X1 A on järkihintainen muusikon yleismikki sanan varsinaisessa merkityksessä.

Ensiesittelynsä aikohin 2011, X1-kondensaatorimikki toi ennen kokemattoman laadun omaan hintaluokkaansa ja kykeni haastamaan moninkertaisesti kalliimmat kilpailijat suorituskyvyllään. Mutta se ei pysäyttänyt sE:aa haastamaan itseään uudelleen.

Uuden kondensaattorikapselin ja X1:n vahvan metallirungon ansiosta X1 A tuo huippuluokan soundin & tekniset ominaisuudet vielä entistäkin parempaan "kotistudiobudjettiin” tarjoten poikkeuksellisen luonnollisen taajuusvasteen, massiivisen SPL-sietokyvyn (150dB!), vaimennuskytkimen, low-cut filtterin sekä todella tasapainoiset herkkyysominaisuudet – mainio mikki kaikkiin äänitystilanteisiin.

TUKEVA METALLIRUNKO & HIENOSTUNUT VIIMEISTELY

Tosin kuin halvalla rakennetuissa “hinnat-alkaen” mikrofoneissa X1 A:n kokometallinen runko vaimentaa tehokkaasti sähköisiä häiriöitä ja kohinaa. Ja laadukas pintakäsittely kertoo, että tämä mikrofoni on suunniteltu palvelemaan käyttäjäänsä vuosikausia.

SISÄINEN TUULISUOJA

Erillinen ulkoinen pop-filtteri ei ole välttämättä tarpeen, sillä herkän kapselin ympärillä on puhallusääniltä suojaava materiaalikerros.

TÄYSIN UUSI AKUSTINEN RATKAISU

X1 A:n uusi kondensaattorikapseli on laatutyötä ja tarjoaa uskomattoman seurantakyvyn, jonka ansiosta minkä tahansa äänilähteen luonne tallentuu värittymättä luonnollisesti ja tarkasti. Elektroniikkapiiri on myös uudistettu palvelemaan kapselin ominaisuuksia, mikä näkyy mittaustuloksissa ja kuuluu toistossa – selvemmin kuin missään tämän hintaluokan mikrofonissa.

VAIMENNUS- & LOW CUT-KYTKIMET

Vasemmalla oleva -20 dB vaimennuskytkin on mainio apuväline äänekkäimpien instrumenttien lähimikityksessä… esimerkiksi rankkaa sähkökitarastäkkiä, fortissimo brassisektiota tai kovajalkaisen polkijan bassorumpua äänitettäessä. Oikean puoleinen 100 Hz low cut-kytkin helpottaa eliminoimaan matalataajuisia huminoita, töminöitä ja kompensoimaan lähimikityksen yhteydessä syntyvää bassotaajuksien korostumista (proximity-efekti).

KULLATUT XLR-LIITINNAVAT

Varmistavat luotettavan, häiviöttömän kytkennän vuosikausien käytössä.

X1 A:n mukana tulee vahvarakenteinen, uudellensuuniteltu taittuva pidike ja kierredapteri kaikkiin yleisimpiin jalustoihin.

Pakkauksessa mukana

  • X1 A mikrofoni
  • Taittuva pidike
  • Kierreadapteri
  • Runkoäänien vaimennusta varten hyödyllinen lisävaruste X1 A:lle on sE:n Isolation Pack ja kotistudion lauluäänityksiin Reflexion Filter X -heijasteäänisuodin on suositeltava apuväline.