Tuotenumero 1312220

sE Electronics 2200

Palkittu sE Electronicsin laajakalvoinen kondensaattorimikrofoni kardioidisuuntakuviolla on äänittäjän perustyökalu.

€259,00/kpl

Monien maailmaluokan artistien kuten Amy Winehousen kuolemattomat lauluraidat tuovat ajatuksiin klassiset studiomikrofonit, vaikka ne on tallennettu aivan tavallisen muusikon ulottuvilla olevilla välineillä.

Edeltäjiensä mainetta kunnioittaen, sE on noudattanut uskollisesti alkuperäisten kapselien suunnittelua, niihin yhteensovitettuja muuntajia ja A-luokan vahvistinpiirejä ja kehittänyt kondensaattorimikrofoneja jotka ovat monen sukupolven äänittäjien rakastamia.

Huippuluokan komponentit ja lyhyeksi optimoidut signaalireitit saavat aikaan paremmat kohinaominaisuudet, tarkkuuden ja selkeyden, uudet vaimentimet ja suotimet lisäävät monikäyttöisyyttä, lisänä muotoilu ja viimeistely, jotka on päivitetty sE:n uusimmilla valmistustekniikoilla – ja silti sE2200 on säilyttänyt alkuperäisen klassisen soundin.

Vaikka sE2200 on yhden suuntakuvion kardioidi mikrofoni, siinä on yhden sijasta kaksi kullattua kalvoa parhaan mahdollisen akustisen suorituskyvyn aikaansaamiseksi. Kuten mailman parhaat soittimet, jokainen kapseli on valmistettu käsityönä ja viritetty sE:n omassa Shanghain tehtaassa – ja toisin kuin missään muussa elektreetti- tai kondensaattorimikrofonissa, sE2200:ssa on ulkoisesti polarisoitu kondensaattorikapseli, jonka ansiosta sen ominaisuudet ovat joka suhteessa huippuluokkaa.

Tarkoin valikoidut laatukomponentit tuottavat luonnollisen huippuluokokan äänenlaadun kaikista lähteistä. sE2200:n suunnittelussa on vältetty integroituja piirejä, millä on saatu aikaan laatua – ei metritavaraa. Alhainen kohinataso, tasainen luotettava suorituskyky ja suuri herkkyys on huippuluokan tiukkojen toleranssien mukaan valittujen pinta-asenteisten sähkökomponenttien ansiota.

-10 dB ja -20 dB vaimennuskytkimet laajentavat dynamiikka-aluetta ja mahdollistavat myös poikkeuksellisen kovaäänisten lähteiden lähimikityksen… esimerkkeinä rankka kitarastäkki, fortissimo puhallinsektio ja raskaasti polkeva bassorumpu. Valinnainen 80Hz tai 160Hz bassoleikkuri helpottaa matalataajuisen huminan, polkuäänien töminän tai läihmikityksessä korostuvien bassotaajuuksien kompensoinnin.

Halvasti toteutetuista mikrofoneista poiketen sE2200:n täysmetallinen runko tarjoaa tehokkaan sähköisten häiriöiden ja kohinan eliminoinnin ja laadukas pintakäsittely pitää mikrofonin toimintakunnossa vuosien kovassa käytössä.