Tuotenumero 1315709

sE Electronics V7 Black

V7 Black - Huippuluokan dynaaminen solistimikrofoni superkardioidi-suuntakuviolla

€105,00/kpl

sE Electronics V7 Black

Kun yhdistetään kestävä ja luotettava mikrofoni rikkaaseen ja musikaaliseen sointiin, saadaan tulokseksi mikrofoni joka kestää ja toistaa artistin syvimmänkin olemuksen. Vuosien ajan keikkailun suuret nimet ovat käyttäneet live akteissaan sE Electronicsin studio mikrofoneja ja sitä kokemusta hyödyntäen sE Electronics on tuottanut dynaamisen mikrofonin joka kestää ja toistaa myös sen pykälää notkeamman artistin edesottamukset.

V7 on tehty kokonaan metallista joten helposti hajoavia muoviosia ei löydy. Metallinen runko ja jousiteräksestä tehty grilli kestävät vuosia keikkaelämää ja kaltoinkohtelua. Grilliä ympäröi vahvike jonka reunat ovat tasoitetut tasaisin välein jotta lattialle pudonnut mikrofoni ei jatkaisi pyörintää vaan jäisi niille sijoilleen podottuaan. V7 mikrofonin kullattu XLR liitin pitää huolen hyvästä signaalin laadusta vuosien ajan.

Grillin alla oleva sisäinen tuulisuoja poistaa tehokkaasti puhallusäänet ja muut häiritsevät ympäristötekijät. Tuulisuojia tulee kaksi kappaletta, punainen valmiiksi grillin sisällä ja jos artisti näin haluaa on se helposti vaihdettavissa mukana tulevaan mustaa.

V7 mikrofonissa on aivan uusi patentoitu shockmount joka estää käsittelyäänien toistumisen tehokkaasti. Puhekapseli on laitettu kumisen kehdon sisään jolloin suurin osa lavalta tulevista runkoäänistä ja pörinöistä ei välity mikrofonin kapseliin.

Myyntipakkauksessa mukana: mikrofoni, telineadapteri, kierreadapteri, musta tuulisuoja ja kuljetuspussi

 

Tekniset tiedot:

Kapseli: Dynaaminen
Puhekela: Alumiini
Magneetti: Neodymiun
Suuntakuvio: Superkardioidi
Taajuusvaste: 40Hz-19kHz
Elektronin impedanssi: 300 Ohms
Paino: 350g

 

sE Electronics

Vuonna 2000 perustettu sE Electronics on nopeasti kasvanut kansainvälisesti arvostetuksi valmistajaksi. Tuotemerkin takaa löytyy joukku innokkaita, luovia ja asialleen täysin omistautuneita ihmisiä ympäri maailman, neljässä kaupungissa kolmella mantereella.