CXD4 Series

0 tuotetta

Näytä kaikki QSC Systems

CXD-sarja käsittää kolme tehokasta ja kevyttä 4-kanavaista päätevahvistinta erityisesti kiinteästi asennettaviin äänijärjestelmiin.

Sisäisen DSP:n ansiosta vahvistin on mahdollista konfiguroida ja jakaa usealla eri tavalla ohjaamaan useita eri tyyppisiä kaiutinjärjestelmiä mukaanlukien 70v ja 100v -järjestelmät ilman linjamuuntajia.

CXD-sarja perustuu QSC´n neljännen sukupolven Class-D vahvistintekniikkaan yhdistettynä uuteen ulostulon hallintaan. Tämä yhdessä mosfet-yksiköiden kanssa tuottaa korkean syöttöjännitteen, joten siltakytkentä ei ole enää tarpeen mikä merkitsee korkeaa äänenlaatua.

Flexible Amplifier Summing Technology™ (FAST) mahdollistaa päätetehon jakelun eri yhdistelminä yhden, kahden, kolmen tai neljän ulostulon kesken kaiutinjärjestelmästä riippuen.

Integroitu edistyksellinen DSP-prosessori seuraa vahvistimen toimintaa ja käyttäytymistä sekä ohjaa dynamikkaa tarkemmin ja tehokkaammin kuin normaalisti on mahdollista erillisillä vahvistimilla.

Sisäinen DSP tarjoaa neljä kanavaa, kussakin jakosuodin, parametrinen EQ, Limiter ja delay-toiminnot, joita kaikkia voidaan hallitaa suurella selkeällä TFT-värinäytöllä.

  • 70V ja 100V "Direct Drive" CXD4.3- ja CXD4.5-malleissa
  • GPIO kauko-ohjattavuus
  • 3-napaiset Euro (Phoenix) -tuloliittimet
  • 2-napaiset Euro (Phoenix) -lähtöliittimet