Siirry sisältöön

QSC TM-30 Tote

QSC

TM-30 Tote, kuljetuslaukku TouchMix-30 Pro mikserille.

Pehmustettu polyesterikankainen kuljetuslaukku TouchMix-30 Pro digitaalimikserille. Erillinen vetoketjulla varustettu tarvikelokero. 

Tuoteno: 1391132

Tuotetiedot

QSC TouchMix -digitaalimikserit on suunniteltu muusikoille ja ääniteknikoille, jotka tarvitsevat tehokkaan, kätevän ja kohtuuhintaisen miksaustyökalun sekä monipuoliset äänenmuokkaustoiminnot kuten monin verroin kalliimmat tuotteet. TouchMix-16 (16 mic/line,2 stereoparia) ja TouchMix-8 (8 mic/line,2 stereoparia) antavat sekä vaativalle ammattilaiselle, että vähemmän perehtyneelle käyttäjälle miksaustyötä helpottavia esiohjelmoituja kanava-asetuksia erilaisille äänilähteille, joilla perus-soundcheck on todella helppo suorittaa. Selkeä kosketusnäyttö sekä havainnolliset hardware-toiminnot tekevät miksauksesta sujuvaa. Kaikissa sisääntuloissa on gate, kompressori, nelialueinen parfametrinen EQ sekä 4 efektiprosessoria: reverb, delay, limitteri ja pitch. Kaikki sisääntulot ja ulostulot äänitettävissä ja toistettavissa USB (3.0) liitännän kautta ulkoiselle kovalevylle ja mukana tuleva WiFi-dongle mahdollistaa langattoman salimiksauksen iPad/Android alustoilla.


Pehmustettu polyesterikankainen kuljetuslaukku TouchMix-30 Pro digitaalimikserille. Erillinen vetoketjulla varustettu tarvikelokero. 

 

 

Tuote on siirretty ostoskoriin